Wat kost een CV ketel?

Kosten CV ketel

Na lang te hebben getwijfeld, bent u er eindelijk uit. U gaat een nieuwe CV ketel kopen. Uw huidige CV ketel slurpt energie en het wordt hoog tijd voor iets anders. Maar wat kost een CV ketel eigenlijk? Dit is een veelgehoorde vraag bij GreeOn. De prijs van een CV ketel is van veel factoren afhankelijk. De installatie, type ketel en hoogte van het rendement hebben allemaal invloed op de kosten van een CV ketel. Omdat u niet vaak een CV ketel koopt, zijn de kosten lastig in te schatten. Daarom geeft GreeOn antwoord op de vraag: ‘wat kost een CV ketel?’.

  

Onze meestverkochte ketels
 1. CW 3
  Remeha Tzerra Ace 24c HR Combiketel
  Remeha Tzerra Ace 24c HR Combiketel

  Van € 890,00

  Aan € 1.634,00

  • Zeer compact toestel
  • Extra comfort
  • Hoge betrouwbaarheid
 2. CW 4
  Remeha Tzerra Ace 28c HR Combiketel
  Remeha Tzerra Ace 28c HR Combiketel

  Van € 899,00

  Aan € 1.643,00

  • Snel warmwater
  • Extra comfort
  • Hoge betrouwbaarheid
 3. CW 4
  Remeha Calenta Ace 28c CW 4
  Remeha Calenta Ace 28c CW 4

  Van € 1.150,00

  Aan € 1.894,00

  • Nieuw Design
  • Duurzame toekomst
  • Slimme koppeling
 4. CW 5
  Remeha Calenta Ace 40c CW 5
  Remeha Calenta Ace 40c CW 5

  Van € 1.237,00

  Aan € 1.981,00

  • Hybride ready
  • Duurzame toekomst
  • Slimme koppeling

Technische specificaties

Wanneer u een CV ketel wilt aanschaffen, worden de technische specificaties u om de oren geslingerd. U hebt hierdoor nog steeds geen antwoord op de vraag 'wat kost een CV ketel?'. De prijs voor een gemiddelde CV ketel ligt tussen de €1.000 en €2.500 euro. Afhankelijk van uw wensen en de grootte van het huishouden. De capaciteit en het vermogen worden uitgedrukt in kilowatt (kW). Het aantal van 20 kW is voor vrijwel alle huizen voldoende. Wilt u nog sneller veel warm kraanwater? Dan kunt u voor een hoger aantal kW gaan. Let bij de aanschaf op de gaskeur CW-waarde (watercomfort). Hoe hoger deze waarde is, hoe sneller u gebruik kunt maken van warm water. CW6 is het maximum aantal dat u kunt krijgen.

Wij helpen u bij de aanschaf van uw nieuwe CV ketel

Met onze ketelkiezer weet u in slechts een paar stappen welke CV ketel het beste bij uw woning past. Zo weet u exact welke ketel uw woning voldoende kan verwarmen en tegen welke prijs. Dan kunt u zelf antwoord geven op de vraag ‘wat kost een CV ketel?’. Aanvullende vragen? Wij helpen u hier graag mee. Onze verwarmingsdeskundige weet exact welke ketel u kunt aanschaffen om het hoogste rendement te behalen. Vooral het rendement bepaalt hoeveel uw ketel uiteindelijk kost. Gemiddeld genomen hebt u de ketel al binnen 6 jaar terugverdiend!

Is de vraag: ‘wat kost een CV ketel’ beantwoord?

Wat kost een CV ketel in uw situatie? Onze deskundige adviseurs kunnen deze vraag samen met u beantwoorden. Samen bespreken we de mogelijkheden van één van onze ketels van absolute topmerken. Hebt u vragen over één van onze Remeha of Intergas CV ketels? Neem dan gerust telefonisch contact op via: 085 - 760 43 00.