Kan er sprake zijn van bijkomende kosten?

Bij GreeOn koopt u uw nieuwe CV-ketel in de meeste gevallen met een standaardinstallatie. Dit houdt in dat alle aansluitingen voor een HR-ketel in uw woning aanwezig zijn. Denk aan de gas-, water-, warmwater-, CV-aanvoer- en CV-retourleidingen. Daarnaast beschikt u ook een afvoer richting het riool, een geaard stopcontact en een rookgaskanaal. Heeft u al een keer een HR-ketel geïnstalleerd? Dan zijn deze aansluitingen in de meeste gevallen al aanwezig. Een standaardinstallatie is dan ook voldoende.

Werkt u momenteel met een VR- of een conventionele CV-ketel? Dan bestaat de kans op meerwerk - en dus bijkomende kosten. Mochten er extra werkzaamheden nodig zijn, dan informeren wij u hier direct over. U ontvangt dan een duidelijke prijsopgaaf. Valt deze hoger uit dan gedacht? Dan kunt u de koop natuurlijk altijd ongedaan maken.

Weet u niet zeker of er sprake is van een standaardinstallatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Aan de hand van enkele eenvoudige vragen bekijken wij of het een standaardsituatie betreft. Ook tijdens het bestelproces zullen wij u om een paar foto’s van uw huidige installatie vragen. Zo is de prijs altijd voor aanvang van een installatie duidelijk. En voorkomen we verrassingen achteraf.