1. Kies je ketel

(Niet meer Leverbaar) Remeha Avanta 24c HR Combiketel

24kW
Maximaal vermogen verwarming
in kW
10 liter
Warm water per minuut
40© C in liter/min
Waarom deze CV ketel?
Energielabel A
CW waarde 3
 • Best Verkochte ketel ooit
 • Energiebesparende pomp
 • Eenvoudig te bedienen

Van € 879,00

Aan € 2.028,00

De Remeha Avanta 24C CW3 met A-Label pomp is een zeer compacte HR combiketel

Technische specificaties
Vermogen in kW 24
CW Waarde 3
Energielabel A
L/min bij 40 graden 10
L/min bij 60 graden 6
Tapdrempel in L 1,2
Hybride Nee
(Niet meer Leverbaar) Remeha Avanta 24c HR Combiketel € 879,00

* Verplichte velden

CV ketel stappenplan
Jouw CV-ketel

  Eenmalig € 879,00

  Daar staat hij dan: de Remeha Avanta 24c HR Combiketel. Hoewel deze ketel klein van formaat is, is het een echte krachtpatser. Een duurzame krachtpatser wel te verstaan. Het zal u daarom niet verbazen dat dit het best verkochte model ooit is. Wilt u de wonderen van dit model zelf ervaren? Bestel de Remeha Avanta 24c HR Combiketel dan vandaag nog bij GreeOn.

  De voordelen

  Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen staat de Remeha Avanta 24c HR Combiketel te boek als de meest verkochte HR-combiketel van Nederland. Dat is ook niet zo vreemd, want dit model kent vele pluspunten. Allereerst zijn de prestaties echt buitengewoon. Ondanks de geringe grootte levert de Remeha Avanta 24c HR Combiketel namelijk in een razendsnel tempo veel warmte en water. Dit mede dankzij zijn energiezuinige A-klasse pomp. En dat voor een meer dan prima prijs/kwaliteitsverhouding.

  Lekker compact

  De Remeha Avanta 24c HR Combiketel blinkt positief uit in zijn afmetingen. Dit model is namelijk 60 cm hoog, 40 cm breed en 29 cm diep. Daarnaast weegt het slechts 25 kg. Deze combinatie maakt dat de CV-ketel vrijwel overal kan worden gemonteerd. Een dun wandje of zelfs in een keukenkastje. Dat is voor de Remeha Avanta 24c HR Combiketel geen enkel probleem.

  De getallen

  De Remeha Avanta 24c HR Combiketel kent een aantal indrukwekkende getallen. In de eerste plaats heeft het een maximaal vermogen van 21,6 kW. Het minimale vermogen van dit model is 6,5 kW. Bij een temperatuur van 40° C levert de ketel 10 liter warm water per minuut. Bij 60° C is dit 6 liter per minuut. De Remeha Avanta 24c HR Combiketel is tenslotte voorzien van enkele A-labels. Namelijk voor de ‘seizoensgebonden energie-efficiëntieklasse voor ruimteverwarming’ en de ‘energie-efficiëntieklasse voor waterverwarming’.

  Een CV ketel van GreeOn

  Heeft u het milieu hoog in het vaandel staan? Bij GreeOn zetten wij ons namelijk in om Nederlandse huishoudens te verduurzamen. Dit doen wij bijvoorbeeld door CV ketels van merken, zoals: Intergas en Remeha, te verkopen. Dus ook de hier genoemde Remeha Avanta 24c HR Combiketel. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor montage, onderhoud en bijbehorende accessoires. GreeOn heeft zo alles voor u in huis.

  Bestel nu de Remeha Avanta 24c HR Combiketel

  Energiezuinig. Compact. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Geen wonder dat de Remeha Avanta 24c HR Combiketel de meest verkochte HR ketel aller tijden is! Bestel dit model daarom vandaag nog in onze webshop. Twijfelt u nog of deze CV ketel wel bij u en uw situatie past? Vul dan geheel vrijblijvend onze ketelkiezer in. Ons even bellen kan natuurlijk ook. Dit kan naar 085 - 760 43 00. Geniet u binnenkort zelf van de Remeha Avanta 24c HR Combiketel?