1. Kies je ketel

Intergas HRE 36/30

27.1kW
Maximaal vermogen verwarming
in kW
15 liter
Warm water per minuut
40© C in liter/min
Waarom deze CV ketel?
Energielabel A
CW waarde 5
 • Luxe warmwater voorziening
 • Energiebesparende pomp
 • Eenvoudig te bedienen

Van € 995,00

Aan € 2.093,95

Intergas Kombi-Kompakt HRE 36/30 HR Combiketel CW5

Technische specificaties
Vermogen in kW 27.1
CW Waarde 5
Energielabel A
L/min bij 40 graden 15
L/min bij 60 graden 9
Tapdrempel in L 2
Hybride Nee
Intergas HRE 36/30 € 995,00

* Verplichte velden

CV ketel stappenplan
Jouw CV-ketel

  Eenmalig € 995,00

  Optimaal rendement met de Intergas HRE 36/30

  Een betrouwbare combiketel die optimaal rendement levert: dat is de Intergas Kombi-Kompakt HRE 36/30 Combi. Dit met dank aan de innovatieve warmtewisselaar, waar het cv-water rechtstreeks doorheen stroomt. Als gevolg hiervan is er sprake van maximale afkoeling van de rookgassen en kunt u optimaal gebruikmaken van de warmte die vrijkomt bij het condenseren. De Intergas Kombi-Kompakt HRE 36/30 Combi is bovendien zeer eenvoudig in gebruik en onderhoudt zichzelf grotendeels.

  Zuinig en efficiënt stoken

  Met de Intergas Kombi-Kompakt HRE 36/30 Combi maakt u efficiënt gebruik van uw gas, waardoor u zuinig stookt. Goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu, dus. De cv-ketel beschikt namelijk over een traploos modulerende warmteregeling. Deze zorgt ervoor dat de hoeveelheid warmte die de ketel moet leveren - het vermogen - wordt afgestemd op de warmtebehoefte.

  Veilige en energiebesparende toe- en afvoer van lucht

  Voor de afvoer van verbrandingsgassen en het aanvoeren van verse lucht, maakt de Intergas Kombi-Kompakt HRE 36/30 Combi gebruik van een concentrisch rookgasafvoerkanaal. Dit is een rookkanaal met een dubbelwandige pijp, waarbij de binnenste buis de verbrandingsgassen afvoert en de verse lucht via de buitenste buis wordt aangevoerd. Door de pijp-in-pijpconstructie ontstaat extra veiligheid, wanneer er giftige gassen als koolstofmonoxide vrijkomen. Bovendien bespaart u energie doordat de aangevoerde verse lucht alvast verwarmd wordt door de warmte in de binnenbuis.

  Intergas Kombi-Kompakt HRE 36/30 Combi met A-label pomp

  De A-label pomp in de Intergas Kombi-Kompakt HRE 36/30 Combi beperkt het stroomverbruik van uw cv-ketel. Wanneer de thermostaat aangeeft dat de ingestelde warmte bereikt is, zal de pomp automatisch afslaan. Pas wanneer het afgekoeld is zal de pomp weer aanslaan, waardoor deze in de tussentijd geen stroom verbruikt. Met de HR A-label pomp van de Intergas Kombi-Kompakt HRE 36/30 Combi kunt u zomaar tot 90 procent besparen op uw energiekosten als gevolg van uw verwarmingspomp.

  Twee-in-één warmtewisselaar

  De Intergas Kombi-Kompakt HRE 36/30 Combi is een dubbel HR-cv-ketel. Dat wil zeggen: hij levert zowel een hoog rendement op verwarming als op tapwater. Deze eigenschappen dank de Intergas Kombi-Kompakt HRE 36/30 Combi aan de gepatenteerde dubbele warmtewisselaar met gescheiden kopercircuits, waar zowel het cv- als het tapwater rechtstreeks doorheen stromen. Hierdoor kunnen de rookgassen maximaal afkoelen en maakt u optimaal gebruik van het condensatiewater. Kortom: minimaal warmteverlies en maximale warmteoverdracht.

  15 jaar garantie als blijk van betrouwbaarheid

  Bovendien heeft de Intergas Kombi-Kompakt HRE 36/30 Combi geen storingsgevoelige driewegklep, hetgeen de betrouwbaarheid van deze cv-ketel bevordert. Om dit nog maar eens te benadrukken geeft Intergas liefst vijftien jaar garantie op de warmtewisselaar, plus twee jaar op de overige onderdelen.

  Bekijk hier al onze Intergas CV ketels!