Remeha CV ketels

Aan het oriënteren op een CV ketel van Remeha? Hybride. Duurzaam. Compact. Het maakt niet uit wat u zoekt. Met uw wensen kunt u altijd bij dit A-merk terecht. En natuurlijk wilt u genieten van de beste service en de duurzaamste oplossingen. Daarom kiest u voor GreeOn! Wij hebben gegarandeerd de Remeha CV ketel die bij u past!

Een ketel voor de toekomst

Wilt u goed voorbereid zijn op de toekomst? Dan kiest u voor een Remeha CV ketel. Denk bijvoorbeeld aan de Tzerra en de Calenta Ace. De ketels uit deze twee series zijn Hybrid Ready en voorzien van een eSmart Inside besturingssysteem. Hierdoor kan uw Remeha CV ketel zichzelf op een uiterst slimme wijze aansturen. Daarnaast is het mogelijk om uw CV installatie op afstand te monitoren en instellingen aan te passen. Dat is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens ontzettend future proof! Zo kan uw nieuwe CV ketel gegarandeerd nog jaren mee!

Remeha CV ketels
 1. CW 3
  (Niet meer Leverbaar) Remeha Avanta 24c HR Combiketel
  (Niet meer Leverbaar) Remeha Avanta 24c HR Combiketel

  Van € 879,00

  Aan € 2.028,00

  • Best Verkochte ketel ooit
  • Energiebesparende pomp
  • Eenvoudig te bedienen
 2. CW 4
  (Niet meer Leverbaar) Remeha Avanta 28c HR Combiketel
  (Niet meer Leverbaar) Remeha Avanta 28c HR Combiketel

  Van € 879,00

  Aan € 2.028,00

  • Goed beoordeeld
  • Energiebesparende pomp
  • Eenvoudig te bedienen
 3. CW 5
  (Niet meer Leverbaar) Remeha Avanta 35c HR Combiketel
  (Niet meer Leverbaar) Remeha Avanta 35c HR Combiketel

  Van € 955,00

  Aan € 2.104,00

  • Luxe warmwater afgifte
  • Energiebesparende pomp
  • Eenvoudig te bedienen
 4. CW 6
 5. Remeha Tzerra Ace 24c HR Combiketel
  Remeha Tzerra Ace 24c HR Combiketel

  Van € 890,00

  Aan € 2.039,00

  • Zeer compact toestel
  • Extra comfort
  • Hoge betrouwbaarheid
 6. Remeha Tzerra Ace 28c HR Combiketel
  Remeha Tzerra Ace 28c HR Combiketel

  Van € 899,00

  Aan € 2.048,00

  • Snel warmwater
  • Extra comfort
  • Hoge betrouwbaarheid
 7. Remeha Tzerra Ace 39c HR Combiketel
  Remeha Tzerra Ace 39c HR Combiketel

  Van € 999,00

  Aan € 2.148,00

  • Warm water voor 2 tappunten
  • Extra comfort
  • Hoge betrouwbaarheid
 8. Water druk bijvullen met uw smartphone?

 9. Remeha Calenta Ace 28c CW 4
  Remeha Calenta Ace 28c CW 4

  Van € 1.150,00

  Aan € 2.299,00

  • Nieuw Design
  • Duurzame toekomst
  • Slimme koppeling
 10. Remeha Calenta Ace 40c CW 5
  Remeha Calenta Ace 40c CW 5

  Van € 1.237,00

  Aan € 2.386,00

  • Hybride ready
  • Duurzame toekomst
  • Slimme koppeling
 11. Remeha Calenta Ace 40L CW 6 CC met Etwist
  Remeha Calenta Ace 40L CW 6 CC met Etwist

  Van € 1.775,00

  Aan € 2.924,00

  • Warmwater kanon
  • Duurzame toekomst
  • Slimme koppeling


CV met slimme thermostaat

Het grote voordeel van het eSmart Inside besturingssysteem is dat Remeha er meerdere toepassingen voor heeft ontwikkeld. Wat dacht u bijvoorbeeld van de eTwist thermostaat? Met deze slimme accessoire kunt u uw Remeha CV ketel simpel en snel vanuit de bank bedienen. Installeer hiervoor de gratis meegeleverde app op uw telefoon. De applicatie biedt u daarnaast ook inzicht in uw energieverbruik en de mogelijkheid om aparte programma’s in te stellen. Handig voor wanneer u op vakantie gaat!

Automatisch bijvullen

Baalt u er ook zo van dat u uw oude Remeha CV ketel elke keer zelf moet bijvullen? Kies dan voor de nieuwe Tzerra Ace of Calenta Ace. Deze modellen kunt u namelijk uitbreiden met een automatische bijvulinrichting. Daalt de waterdruk van uw CV installatie onder de 0,8 bar? Dan vult de eSmart uw Remeha CV ketel volautomatisch bij. Volgen deze momenten elkaar te snel op? Dan krijgt u een waarschuwing op uw telefoon. Liever zelf bepalen op welk moment uw CV ketel wordt bijgevuld? Kies dan voor de semi-automatische optie.

Remeha cv ketel: Als beste getest

Wilt u een CV ketel met bewezen kwaliteit? Zoek niet verder! De ketels van Remeha zijn al meerdere keren door de Consumentenbond als beste getest. Zo ook in 2017. Toen stonden er welgeteld twee ketels van de Tzerra-reeks in de Consumentenbond top 3! Dit succes herhaalde zich in november 2018. De Tzerra Ace CV ketel van Remeha gooide ook toen weer hoge ogen. Deze reeks stond welgeteld drie keer in de top 10. Dus zoekt u naar kwaliteit? Dan zoekt u een CV ketel van Remeha!

Lekker compact

Kleiner, kleiner, kleinst. Wilt u uw woonruimte zo optimaal mogelijk benutten? Ook dan gaat u voor een Remeha CV ketel. De meeste ketels van dit merk zijn ontzettend compact en passen in elke woning. En u boet niet in op kwaliteit! Ze blinken namelijk uit in hun prestaties en duurzaamheid. Zoekt u naar een klein model? Kijk dan eens naar de Remeha Tzerra of de Remeha Avanta.

Iedere type z’n eigen karakter

CV ketels van Remeha zijn betrouwbaar en altijd van de hoogste kwaliteit. Toch heeft ieder model een eigen karakter. Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen kenmerkt de Tzerra Ace zich als compact en zeer licht. Wilt u bouwen op de jarenlange ontwikkeling van een ketel? Kies dan voor onze Avanta. Gaat uw voorkeur uit naar een luxer model? Dan is de Calenta de beste match voor u. Eén ding is zeker: er is altijd een Remeha CV ketel die aan uw wensen voldoet.

Welke CV ketel is geschikt voor vloerverwarming?

Vloerverwarming. Het is bijna niet meer uit de moderne woning weg te denken. Er is echter één probleem: veel oude ketels kunnen de benodigde capaciteit niet leveren. Grote kans dat u om die reden op zoek bent naar een nieuwe CV ketel van Remeha. De capaciteit die uw toekomstige aankoop moet leveren is van twee dingen afhankelijk. Namelijk: de grootte van de te verwarmen ruimte en de warmteafgifte van de vloerverwarming. Dit laatste ligt vaak tussen de 50 en de 100 Watt per vierkante meter. Het is natuurlijk de bedoeling dat de capaciteit van uw Remeha CV ketel hoger ligt dan het benodigde vermogen. Voorkom echter dat u een ketel met een té hoge capaciteit aanschaft. In dat geval verbruikt u onnodig veel gas en bent u meer geld kwijt aan stookkosten. Komt u er niet uit? Laat u dan adviseren door één van onze experts.

Een Remeha CV ketel van GreeOn

Bent u op zoek naar een nieuwe CV ketel van Remeha? De specialisten van GreeOn helpen u graag verder. Onze visie? Het duurzamer maken van Nederlandse huishoudens. Maar dat niet alleen! Wij houden daarnaast ook van het leveren van service. Van de montage tot het jaarlijkse onderhoud. Wij hebben de specialisten voor u in huis. Liever een ketel van Intergas? Ook dan kunt u bij ons terecht!

Bestel direct uw Remeha CV ketel!

Ketel stuk? Of bent u op zoek naar een groener alternatief? GreeOn heeft de beste CV ketels voor u in huis. Hebt u uw keuze gemaakt? Bestel uw ketel dan direct in onze webshop of bel 085 - 760 43 00. Twijfelt u nog over welke ketel het beste bij uw huishouden past? Maak dan gebruik van onze ketelkiezer. Hangt er binnenkort zo’n duurzame Remeha CV ketel bij u in de woning?