Intergas CV ketels

Wanneer u denkt aan een nieuwe CV ketel, dan denkt u natuurlijk automatisch aan een Intergas CV ketel! Dit komt omdat Intergas tot de best verkochte merken CV ketels in Nederland behoort. Bij GreeOn hebt u de keuze uit veel verschillende CV ketels van het merk Intergas. Als u kiest voor een Intergas CV ketel van GreeOn, kiest u niet alleen voor uw portemonnee. De CV ketels zijn zeer zuinig en daarom ook goed voor het milieu. Bestel vandaag nog online uw Intergas CV ketel!

Waarom kiezen voor een Intergas CV ketel?

Wist u dat bij 1 op de 3 Nederlanders er een Intergas CV ketel geplaatst is? Dat is niet zo gek! Een Intergas CV ketel behoort al jaren tot de beste CV ketel op de markt. De ketels staan garant voor betrouwbare warmte door het gehele huis, wel zo comfortabel! Er wordt daarnaast een ongekend hoog rendement gerealiseerd. Bovendien dragen CV ketels van Intergas bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot. U kiest dus niet alleen voor uzelf, maar ook voor het milieu!

Intergas CV ketels
 1. CW 3
  (Niet Leverbaar) Intergas HRE 24/18
  (Niet Leverbaar) Intergas HRE 24/18

  Van € 835,00

  Aan € 1.933,95

  • Laag gasverbruik
  • Energiebesparende pomp
  • Eenvoudig te bedienen
 2. CW 4
  Intergas HRE 28/24
  Intergas HRE 28/24

  Van € 895,00

  Aan € 1.993,95

  • Meest verkocht
  • Energiebesparende pomp
  • Eenvoudig te bedienen
 3. CW 5
  Intergas HRE 36/30
  Intergas HRE 36/30

  Van € 995,00

  Aan € 2.093,95

  • Luxe warmwater voorziening
  • Energiebesparende pomp
  • Eenvoudig te bedienen
 4. CW 6
  (Niet Leverbaar) Intergas Prestige
  (Niet Leverbaar) Intergas Prestige

  Van € 1.275,00

  Aan € 2.373,95

  • Veel warm water
  • Extra comfort
  • Hoge betrouwbaarheid
 5. (Niet Leverbaar) Intergas HReco 24
  (Niet Leverbaar) Intergas HReco 24

  Van € 880,00

  Aan € 1.978,95

  • Zuinig met gas
  • Extra comfort
  • Hoge betrouwbaarheid
 6. (Niet Leverbaar) Intergas Hreco 30
  (Niet Leverbaar) Intergas Hreco 30

  Van € 999,00

  Aan € 2.097,95

  • Slim ontwikkelde warmtewisselaar
  • Extra comfort
  • Hoge betrouwbaarheid
 7. (Niet Leverbaar) Intergas Hreco 36
  (Niet Leverbaar) Intergas Hreco 36

  Van € 1.125,00

  Aan € 2.223,95

  • Hoog rendement op warmwater
  • Duurzame toekomst
  • Slimme koppeling
 8. Intergas Xtreme 36 ( Niet Leverbaar )
  Intergas Xtreme 36 ( Niet Leverbaar )

  Van € 1.274,00

  Aan € 2.372,95

  • Best geteste ketel van 2018
  • Duurzame toekomst
  • Slimme koppeling


Wat is een Intergas cv-ketel?

Intergas cv-ketels domineren al lange tijd de Nederlandse en tevens de Noord-Amerikaanse cv-ketelmarkt. Het bedrijf uit het Drentse Coevorden maakt uiterst betrouwbare, innovatieve cv-ketels. Daarbij denkt het aan de toekomst en maakt het gebruik van duurzame energie. Zo produceert Intergas onder meer de zogeheten all electric cv-ketels en tevens hybride toestellen.

Kies voor de ketel die het beste bij uw woning past

U koopt niet elke dag een nieuwe ketel en daarom weet u vaak niet waar u op moet letten. De meest gehoorde vraag bij GreeOn is daarom ook: ‘welke cv-ketel past het beste bij mijn woning?’ Deze vraag kunnen wij beantwoorden met onze speciaal ontwikkelde ketelkiezer. De gemiddelde levensduur van een cv-ketel is maar liefst 15 jaar! Denk dus goed na over de keuze van uw nieuwe Intergas cv-ketel.

Intergas als beste uit de test

In 2017 introduceerde Intergas de XTREME cv-ketel. Deze innovatieve ketel is in september 2017 als ‘beste uit de test’ gekomen bij de Consumentenbond. Bij GreeOn verkopen wij deze Intergas cv-ketel, die wordt gekenmerkt door het hoge verwarmings- en tapwaterrendement. En moet u nu lang wachten tot uw bad is gevuld? Dat is verleden tijd! In zeer korte tijd kan uw bad namelijk al worden gevuld.

Het onderhoud

Ook de allerbeste cv-ketels hebben zo nu en dan een onderhoudsbeurt nodig, zo ook de topmodellen van Intergas. Zo voorkomt u toekomstige storingen, waardoor u mogelijk zonder warm water komt te zitten. Bij GreeOn kunt u een servicecontract afsluiten, waardoor we uw Intergas cv-ketel iedere twaalf maanden komen controleren en schoonmaken. Treedt er ondanks het onderhoud toch een storing op? Dan lossen wij dit zo snel mogelijk voor u op. Van voorrijkosten of een uurtarief zal geen sprake zijn. Enkel de materiaalkosten kunnen eventueel voor uw rekening zijn. Dit is afhankelijk van welk contract u aangaat.

Welke thermostaat kiest u bij een Intergas cv-ketel?

Intergas cv-ketels zijn te combineren met zowel een aan/uit-thermostaat als een OpenTherm kamerthermostaat. De Intergas Kombi Kompakt HR(E) verwarmt water tot maximaal 90 graden Celsius en is standaard afgesteld op 80 graden. De temperatuur is via het display van de cv-ketel in te stellen.

Kiest u voor een OpenTherm kamerthermostaat, dan geschiedt de temperatuurregeling via de thermostaat. Vanzelfsprekend blijft de temperatuur altijd onder de maximale waarde die de Intergas cv-ketel kan regelen.

Wat kost een cv-ketel van Intergas?

Intergas cv-ketels zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen. De prijs van de ketel wordt voornamelijk bepaald door de CW-waarde die aan deze ketel is toegekend. CW staat voor Comfort Warmwater en heeft betrekking op de hoeveelheid warm water die een cv-ketel per minuut kan leveren. Zo levert een ketel met CW3 per minuut gemiddeld zo’n tien liter warm water, terwijl een CW6-ketel in de regel zo’n 22 liter kan leveren. Daarnaast kunt u bij een ketel met een hogere CW-waarde meerdere kranen tegelijk gebruiken, zonder dat het water koud wordt.

In de praktijk komt dit erop neer dat u voor een Intergas cv-ketel met CW3 een bedrag rond de €850,- betaalt, terwijl de Intergas Prestige met CW6 €1275,- kost. Hoeveel u in een goede Intergas cv-ketel wilt investeren hangt dus voornamelijk af van de vereiste prestaties. Overigens zijn alle ketels van Intergas zeer energiezuinig, hetgeen tot uiting komt in energielabel A. Dus of u nu voor een CW3- of CW6-ketel kiest: u bespaart hoe dan ook aanzienlijk op uw energiekosten.

Intergas of Remeha?

Bij het aanschaffen van een nieuwe cv-ketel staat u wellicht voor de volgende keuze: wordt het er een van Intergas of Remeha? Beide fabrikanten leveren namelijk uiterst betrouwbare cv-ketels. De verschillen zitten doorgaans in de details. Diverse cv-ketels van zowel Intergas als Remeha domineren de verschillende beste-cv-ketel-lijstjes, waaronder de meest recente testresultaten van de Consumentenbond.

Een Intergas cv-ketel koopt u natuurlijk bij GreeOn!

Bent u er nog niet uit welke Intergas cv-ketel u gaat aanschaffen? Vraag gerust om persoonlijk advies via onze klantenservice. Onze verwarmingsspecialisten geven graag antwoord op al uw vragen over een nieuwe cv-ketel. U kunt ons telefonisch bereiken via: 085 - 760 43 00. Een nieuwe Intergas cv-ketel koopt u al vanaf €835,- bij GreeOn. Wacht niet langer en profiteer van alle voordelen!